Lassers

Functieomschrijving

Ter versterking van onze vaste teams en ons onderhoudsteam bij een vaste klant in de Gentse haven, is GCM nv steeds op zoek naar 'LASSERS', in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven kwaliteits- en veiligheidsnormen.


  • je bent afgestudeerd als lasser, en beschikt over de vereiste basiscertificaten, (of gelijkwaardig door ervaring),
  • je kan een lasprocedure lezen,
  • je kan gutsen en reparatielassen uitvoeren,
  • je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken,
  • je kan goed technische plannen lezen, je bent flexibel ingesteld en je bent bereid om af en toe (gedurende shutdowns) in ploegendienst te werken.

Wij bieden je een boeiende werkomgeving, met ruimte om jezelf te ontplooien en ontwikkelen, om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen.

Vereisten

Je beschikt over een technisch diploma en je hebt ervaring in het lassen. Je bent een harde werker, leergierig en snel van aanleren. Afhankelijk van je ervaring en gedrevenheid kan je op andere taken of werven ingezet worden.


Als mens, in je werkomgeving en in de omgang met anderen draag je onze 3 kernwaarden zeer hoog in het vaandel nl.:  RESPECT, ZORGVULDIGHEID en VERANTWOORDELIJKHEID.   

Momenteel is deze vacature enkel geopend voor spontane sollicitanten!