Project Manager Maintenance

Functieomschrijving

GCM, wat staat voor Geodetics Construction Maintenance, is een bedrijf dat uniek is in haar branche door als totaalleverancier op te treden op het gebied van op- en overslaginstallaties en maintenance services.

In functie van onze groei zijn wij op zoek naar een Project Manager, specifiek voor onze maintenance projecten.

Maar wat houdt de job concreet in?

Als Project Manager neem je de lead in talrijke maintenance projecten. Van plannen, sturen en calculeren tot het beheren van de budgetten, jij bent de eindverantwoordelijke in het volledige proces. Alsook het opvolgen van shutdowns en onderhoudsinstallaties ter plaatse en een goede administratieve en technische ondersteuning, behoort tot jouw takenpakket. Hierbij is belangrijk dat je een goede vertrouwensrelatie met onze klant opbouwt, zo detecteer je nieuwe of aanvullende opdrachten.

Functievereisten

Wat breng je mee?
Onze nieuwe collega is commercieel ingesteld en een krak in motiveren en organiseren.
Alsook een stevige portie zelfstandigheid en analytisch inzicht mag niet ontbreken.

Verder ben je in het bezit van een diploma in een technische richting of kan je gelijkwaardige ervaring voorleggen in mechanica, las- en montagetechnieken.

Heb je ook een VCA-VOL attest of ben je bereid dit nog te behalen via ons?
Perfect!

Wat staat op je te wachten?

Wij bieden je een degelijke opleiding on the job en een individueel traject waarbij groei en ontwikkeling centraal staan.

Alsook natuurlijk een competitief salarispakket in functie van jouw expertise waaronder een bedrijfswagen, laptop, GSM, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en 12 extra ADV dagen.

Op tijd en stond een leuk event en een enthousiast team die je met open armen zal ontvangen zal zeker ook niet ontbreken!