Werkvoorbereider

Functieomschrijving

Georganiseerd?
Resultaatgericht?
Stressbestendig?

Drie keer ja? Check! Want laat dat nu net de drie kernwoorden zijn die onze werkvoorbereider op het lijf geschreven zijn.

GCM, wat staat voor Geodetics Construction Maintenance, is een bedrijf dat uniek is in haar branche door als totaalleverancier op te treden op het gebied van op- en overslaginstallaties en maintenance services.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider met nadruk op mechanica. 


Hoe ziet het takenpakket eruit?

  • Je maakt een gedetailleerde werkbeschrijving op aan de hand van data, plannen en schema’s in samenspraak met de klant en alle betrokken diensten. Voor onze klant ben jij het eerste aanspreekpunt.
  • Op basis van het door de klant gevalideerd lastenboek, maak je lastenboeken evenals meetstaten op.
  • Ook bepaal je aan de hand van de werkbeschrijving de vereiste skills van de uitvoerders die nodig zijn om het werk correct en binnen de afgesproken tijd te kunnen uitvoeren.
  • Je hebt regelmatig overleg met de werfleider en de ploegbaas van de uitvoerders en op basis van de door hen gemaakte opmerkingen, pas je de werkvoorbereiding aan. 
  • Je bestelt het noodzakelijke materiaal en gereedschap en volgt de bestellingen op. Hierbij controleer je zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de geleverde goederen.
  • Je maakt een TRA (Taak Risico Analyse) en/of LMRA (Last Minute Risico Analyse) op van het werk en houdt hierbij rekening met de omgevingsfactoren en de werkzaamheden zelf (afvoer van gevaarlijke afvalstoffen, te volgen veiligheids- en milieuprocedures, …).
  • Je neemt deel aan onderhouds- en planningsvergaderingen.
  • Je bent in staat om offertes te calculeren.

Functievereisten

Wie zoeken wij?

De werkvoorbereider die wij zoeken is een enthousiaste ambassadeur die als geen ander GCM weet te vertegenwoordigen, is positief ingesteld en weet mensen te motiveren.


Verder behaalde je een bachelor (elektro)mechanica of kan gelijkwaardige ervaring voorleggen.
Ervaring in een staalconstructie- en/of onderhoudsomgeving is een pluspunt!

Daarnaast ben je communicatief sterk en beschik je over een stevige portie zelfstandigheid!

Wat mag je van ons verwachten?

Een gevarieerde fulltime job van 08u tot 17u in een ambitieuze organisatie met familiaal karakter waar 3 kernwaarden centraal staan: respect, verantwoordelijkheid en zorgvuldigheid.

Een degelijke opleiding on the job en een individueel traject met oog op groei en ontwikkeling.


Een competitief salarispakket in functie van jouw expertise waaronder bedrijfswagen, laptop, GSM + abonnement, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en 12 extra ADV dagen!

Op tijd en stond een leuk event en een enthousiast team die je met open armen zal ontvangen!